“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 20 janar 2021, Aksidentet të cilësohen vrasje rrugore.

20 Janar, 09:57

Nga “pi ndonjë gote prandaj nuk marr makinë” tek “Rama të ketë kujdes”. Telefonuesit skanojnë shkaqet e aksidenteve.

Programe të tjera