“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 20 tetor 2020, qytetarët po e mbajnë maskën edhe në rrugë.

20 Tetor, 10:02

Telefonuesit deklarojnë se po e mbajnë maskën edhe në rrugë por 20% e votuesve thotë jo.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha