“ Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 21 nëntor 2020, A po fshihen viktimat e COVID?

21 Nëntor, 09:44

Po bëhet politikë me vdekjet, turp për Bashën, telefonuesit nuk i besojnë akuzat se po fshihen viktimat e COVID.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha