“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 21 tetor 2020, detin mes Shqipërisë e Greqisë e “ndan” Haga

21 Tetor, 10:13 | Përditesimi i fundit: 2020-10-21 11:34:15

Akuza të forta Greqisë, për telefonuesit detin nuk duhet ta “ndajë” Haga për votuesit në sondazh po

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha