“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 22 tetor 2020, rrezikojmë mbylljen, do jetë katastrofë

22 Tetor, 10:24 | Përditesimi i fundit: 2020-10-22 13:22:44

Jemi të papërgjegjshëm, nuk zbatojmë masat. Telefonuesit tregojnë se një mbyllje e dytë do ishte katastrofë

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha