“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 23 janar 2021, Shitblerja e votës më 25 prill?

23 Janar, 10:27

Nga “e kam shitur votën” tek “ blerja e votës të legalizohet”. Telefonuesit skanojnë 25 prillin.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha