“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 23 nëntor 2020, a zbatohen masat anti-Covid në lokale?

23 Nëntor 2020, 11:44 | Përditesimi i fundit: 2020-11-23 13:30:17

Në lokale nuk zbatohen masat anti-Covid, telefonuesit kritika edhe për festën e ditëlindjes së aktorit

Programe të tjera

Shiko të gjitha