“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 23 shkurt 2021 / Dy fjalë për Metën dhe masat anti-Covid

23 Shkurt, 11:30

Nga “të karantinohemi plotësisht” te “ Meta fushatë për LSI-në”. Telefonuesit të shqetësuar nga situata e Covid duan masa të tjera shtrënguese

Programe të tjera