“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 24 shtator 2020, paga minimale 30 mijë lekë. A mjafton?

24 Shtator, 10:23 | Përditesimi i fundit: 2020-09-24 14:36:46

Diskutime, debate dhe akuza mjekëve. Telefonuesit “skanojnë” pagën minimale

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha