“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 24 tetor 2020,“Kush prek votën t’i pritet dora”

24 Tetor, 09:31

Votën e vjedhin politikanët, propozime të frikshme dhe rrëfime për manipulime nga telefonuesit.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha