“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 25 nëntor 2020, A po i shmangin qytetarët grumbullimet?

25 Nëntor 2020, 10:53

Masat nuk po zbatohen por të hapen stadiumet, telefonuesit thonë se njerëzit nuk po i shmangin grumbullimet

Programe të tjera

Shiko të gjitha