“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 26 shtator 2020,Përzgjedhja e kandidatëve në PD jo efikase.

26 Shtator, 10:22

Diskutime, pyetje thumbuese dhe debate. Telefonuesit kundër mënyrës së përzgjedhjes së kandidatëve nga PD.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha