“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 27 nëntor 2020, Dakord me mësimin e alternuar.

27 Nëntor 2020, 10:23

“Do hamë me lugë floriri”, “vaksina të testohet tek politikanët”, telefonuesit flasin edhe për mësimin e alternuar.

Programe të tjera

Shiko të gjitha