“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 27 tetor 2020, Të hetohet Presidenti Meta për nënshtetësitë

27 Tetor, 10:16

Telefonuesit “ shpërthejnë” ndaj hajdutëve të veshur si policë dhe kërkojnë që të hetohet Presidenti Meta.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha