“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 28 nëntor 2020, Jemi të papërgjegjshëm me masat anti-Covid.

28 Nëntor 2020, 11:44

Urime për pavarësinë dhe vlerësime për patriotët, telefonuesit thonë se ende nuk jemi ndërgjegjësuar për rrezikun e Covid-19.

Programe të tjera

Shiko të gjitha