“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 28 shtator 2020, të mos ketë koalicione parazgjedhore

28 Shtator, 11:24

Telefonuesit kundër koalicioneve dhe partive të vjetra: Do votojmë Murrizin

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha