“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 28 tetor 2020, a duhet të pritet Venecia për Kodin?

28 Tetor, 10:12 | Përditesimi i fundit: 2020-10-28 10:15:33

Ndizet diskutimi me akuza të forta, telefonuesit flasin për kodin zgjedhor dhe partitë e reja

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha