“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 29 qershor 2020, DEBATE për maskat me DETYRIM

29 Qershor, 11:39

Telefonuesit duan që përdorimi i MASKAVE të bëhet me detyrim, akuza dhe DEBATE për klasën politike

Programe të tjera

Shiko të gjitha