“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 29 shtator 2020,A duhet të hapen klubet e natës,diskotekat?

29 Shtator, 12:11

Telefonuesit në mëdyshje për hapjen e klubeve të natës. Lumë akuzash për politikanët.

Programe të tjera

Shiko të gjitha