“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 3 korrik 2020, listat e hapura DOMOSDOSHMËRI

3 Korrik, 12:03

Telefonuesit DEBATOJNË dhe AKUZOJNË politikën POR listat e hapura i konsiderojnë DOMOSDOSHMËRI

Programe të tjera

Shiko të gjitha