“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 30 shtator 2020, bojkoti i kampionatit është politikë

30 Shtator, 12:39

Elementë politikë nxisin bojkotin e kampionatit. Telefonuesit flasin për futboll dhe “skanojnë” politikën

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha