“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 30 tetor 2020,A e përballojmë një mbyllje të dytë?

30 Tetor, 10:05

Telefonuesit të trembur nga situata në spitale, një mbyllje e dytë do ishte katastrofë.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha