“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 31 tetor 2020,Universitetet online, a jeni dakord?

31 Tetor, 09:55

Mallkime dhe replika të ashpra në emision, telefonuesit flasin për Universitetet dhe mbylljen e konvikteve.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha