“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 4 dhjetor 2020 - A jeni dakord me kolaudimin në shtet?

4 Dhjetor 2020, 12:33

Denoncime për pronat dhe policët rrugorë ,lutje për të zbatuar masat, telefonuesit janë dakord me kolaudimin në shtet

Programe të tjera

Shiko të gjitha