“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 4 gusht 2020, SPAK nuk i ka përmbushur PRITSHMËRITË

4 Gusht, 10:06

“S’ka drejtësi”, Telefonuesit pesimistë dhe SPAK larg pritshmërive.

Programe të tjera

Shiko të gjitha