“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 4 korrik 2020, Të TESTOHET masivisht popullata.

4 Korrik, 10:12

Diskutime e DEBATE por telefonuesit DUAN TESTIMIN masiv të popullatës dhe bëjnë apel për KUJDES.

Programe të tjera

Shiko të gjitha