“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 5 dhjetor 2020, Pro dhe kundër votës së emigrantëve.

5 Dhjetor 2020, 12:07 | Përditesimi i fundit: 2020-12-05 12:07:41

Telefonuesit pro dhe kundër votës së emigrantëve, ironi në studio: “Politika puna më e nderuar”.

Programe të tjera

Shiko të gjitha