“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 5 gusht 2020, Shqipëria në flakë, autoritetet “FLENË”

5 Gusht, 12:13

Zemërim e indinjatë tek telefonuesit për djegjen e pyjeve dhe shkatërrimin e pasurisë kombëtare

Programe të tjera

Shiko të gjitha