“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 6 gusht 2020, COVID-i shkatërroi EKONOMINË familjare

6 Gusht, 11:22

Debate e REPLIKA mes telefonuesve për situatën ekonomike në kohë PANDEMIE

Programe të tjera

Shiko të gjitha