“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 6 qershor 2020, qytetarët skeptik me marrëveshjen për “Zgjedhoren”

6 Qershor, 10:36

“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 6 qershor 2020, qytetarët skeptik me marrëveshjen për “Zgjedhoren” Telefonuesit janë të ndarë në mendime nëse marrëveshja e arritur mes palëve garanton zgjedhje të lira.

Programe të tjera

Shiko të gjitha