“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 7 gusht 2020, SKEPTICIZËM për menaxhimin e pandemisë

7 Gusht, 11:39

Si është menaxhuar PANDEMIA nga qeveria? Telefonuesit japin vlerësimin e tyre në emision

Programe të tjera

Shiko të gjitha