“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 8 korrik 2020, Telefonuesit e LËSHOJNË GOJËN ndaj politikanëve

8 Korrik, 10:18

Akuza e PAKËNAQËSI për administratën, Telefonuesit e lëshojnë gojën ndaj POLITIKANËVE.

Programe të tjera

Shiko të gjitha