“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 8 mars 2021, Lista të pastra e kandidatë me integritet?

8 Mars, 11:08

Nga “të dekorojë opozitën para 25 prillit” te “ jo gafë por premtim”. Telefonuesit flasin për listat dhe a do ketë kandidatë të pastër apo me probleme më 25 prill.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha