“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Migena Sotiri 28 shkurt 2021, qytetarët flasin për zgjedhjet e 25 prillit

28 Shkurt, 13:08

40 subjekte zgjedhore, 35 parti politike dhe 5 kandidatë të pavarur regjistrohen në KQZ për zgjedhjet e 25 Prillit! Mendimet e telefonuesve

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha