“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Migena Sotirin, 17.01.2021 / Qytetarët skeptikë për votën, akuza për politikanët

17 Janar, 11:42 | Përditesimi i fundit: 2021-01-17 11:43:50

Qytetarët skeptikë për votën, akuza për politikanët, komentojnë situatën e COVID-19

Programe të tjera