'Shtypi i Ditës dhe Ju' me Migena Sotirin 20 shtator 2020, telefonuesit:Të rikthehet dënimi me vdekje

20 Shtator, 12:15 | Përditesimi i fundit: 2020-09-20 12:18:01

Qytetarët të ashpër për situatën nga kriminaliteti në vend, kërkojnë rikthimin e dënimit me vdekje. Për më tepër ndiqni opinionet e tyre në emisionin 'Shtypi i Ditës dhe Ju' të Report TV

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha