“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Migena Sotirin, 26.01.2021 / Qytetarët flasin për abuzimet në mjekësi

27 Janar, 11:51

Telefonuesit denoncojnë rastet korruptive te mjekëve dhe infermierëve

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha