“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Migena Sotirin 8 gusht 2020, qytetarët për situatën e kriminalitetit

10 Gusht, 12:15

Bisedat telefonike në emisionin "Shtypi i ditës dhe ju" mbi situatën e kriminalitetit në vend

Programe të tjera

Shiko të gjitha