"Shtypi i Ditës dhe Ju" me Migena Sotirin, ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 25 janar 2021

25 Janar, 08:43

Nga kontaktet e Metës me Mafian Italiane, SPAK: Sot njihemi me dosjen te 10 mijë familje marrin paratë në dorë për pronat e deri te Kastrioti stërkëmbësh Vllaznisë

Programe të tjera