"Shtypi i Ditës dhe Ju" me Migena Sotirin, ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 26 janar 2021

26 Janar, 08:41 | Përditesimi i fundit: 2021-01-26 08:43:37

Nga Monika si 'Sudja' te koefiçientët para 1994, ja sa rriten pensionet e deri te përgjimet, fjalë apo fakte?

Programe të tjera