“Shtypi i Ditës dhe Ju”me Migena Sotirin 14 gusht 2020, qytetarët japin opinionet e tyre për shkaqet e aksidenteve

14 Gusht, 10:56 | Përditesimi i fundit: 2020-08-14 14:37:23

“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Migena Sotirin 14 gusht 2020, qytetarët diskutime për shkaqet e aksidenteve e shumta në rrugë

Programe të tjera

Shiko të gjitha