Si rrallëherë, u kërkua dorëheqja e Xi Jinping nga pushteti, policia shtyp me dhunë protestat në Kinë

29 Nëntor 2022, 14:56

Protestat e Kinës kundër kufizimeve të Covid që shpërthyen gjatë fundjavës duket se janë shuar pas ndërhyrjes së dhunshme të policisë kineze.  Një prani e madhe e policisë është raportuar në disa qytete, dhe disa tubime u shtypën ose nuk u realizuan.

    Kategori të tjera