Skadon afati për deklarimin real të pagave nga bizneset

20 Janar, 15:15

Skadon sot afati që kishin më shumë se 10 mijë biznese për të deklaruar pagat reale të punonjësve. Prej 10 ditësh tatimet i kanë dërguar letër bizneseve ku i kanë kërkuar të korrigjojnë nën deklarimin e pagave. Nëse bizneset nuk kanë reaguar pozitivisht pas kësaj thirrjeje, ata do të bëhen pjesë e kontrolleve të thelluara dhe nëse vërtetohet shkelja do të ndëshkohen.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha