Skandali në Fushë Kosovë, ​Prokuroria kërkon paraburgim për dy nga 3 edukatoret që dhunuan 3-vjeçarin!

20 Shtator, 13:00

Prokuroria Themelore e Prishtinës ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit ndaj dy edukatoreve të çerdhes "Gëzimi Ynë” në Fushë- Kosovë, të cilat rrahën dhe tërhoqën zvarrë një 3-vjeçar.