Skeda/ Ja si të gjitha gjykatat rrëzuan Fatmir Mediun për t’i shpëtuar drejtësisë për Gërdecin! A po thellon SPAK hetimet drejt Berishës dhe Shkëlzenit?!

8 Gusht, 13:16

Ish ministri i Mbrojtjes 13 vite luftë për t’i shpëtuar përballjes më drejtësinë për rolin e tij në krimin dhe korrupsionin në Gërdec. Pozitat e ish ministrit ndryshuan pas ngritjes së drejtësisë së re. Tashmë mund të dërgohet për gjykim ose të thellohen hetimet drejt dyshes që e urdhëroi për të bërë letrat e biznesit të vdekjes.

Kategori të tjera