Skemë mashtrimi/ 10 mijë dollarë për një vizë në SHBA! Përfundojnë hetimet, akuza dërgon në gjykatë 5 persona

16 Qershor, 14:09

Prokuroria e Tiranës ka përfunduar hetimet dhe ka dërguar për gjykim 5 persona që akuzohen se kishin krijuar një skeme mashtrimi për qytetarët që donin të pajiseshin me vizë amerikane. Nëpërmjet një faqe Instagrami  ku jepeshin të dhëna të rreme ata pretendonin se me në nëpërmjet agjencisë së tyre, viza ishte e garantuar dhe për këtë kërkonin si shpërblim shuma nga 5 deri ne 10 mijë dollarë