Sot provimi i dytë i 'MSH', zhvillohet provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë! Teza qarkulloi online, Kushi: S'na vjen mirë! Maturanti: Ishalla kam kopjuar mirë

7 Qershor, 15:53

Publikimi i provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë duket se u ka dhënë dorë maturantëve për të kopjuar. Njëri prej tyre thotë për Report Tv se të gjithë shokët e tij kanë komunikuar me persona të tjerë jashtë provimit. Ministria e Arsimit thotë se janë të njëjtat persona që nxjerrin gjithmonë testet, por s’janë identifikuar.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha