Spahiu: Partitë e reja shans historik të bashkohen kundër dyshes Rama—Berisha

17 Qershor, 22:29

Kreshnik Spahiu duke analizuar elektoratin shqiptar në '5 Pyetjet' u shpreh partitë e reja tashmë kanë një mundësi të bashkohen kundër dyshes Rama-Berisha dhe të prishin marrëveshjen e tyre. Sipas Spahiut, në popullësi ka një urrejte të madhe për dy liderët, mirëpo kjo i bën bashkë për të mbajtur sistemin.