SPAK çon në GJKKO dosjen e dy grupeve kriminale/ Orë e bizhutë e vjedhura në Francë shiteshin në Shqipëri! Famlija e shoferit të Ministrisë së Brendshme sillte para e mall kontrabandë

12 Qershor, 15:51

SPAK përfundon hetimet dhe çon në GJKKO dosjen në ngarkim të dy grupeve kriminale të cilët vepronin mes Francës e Shqipërisë. Grupi i parë, sendet e vjedhura në Lion i shiste në Tiranë, ndërsa grupi i dytë pjesë e të cilës ishte familja e ish shoferit të ministrisë së Brendshme sillte para e mallra kontrabandë. Për transportin kishin marrë garanci nga 3 kompani që bënin linjën Shqipëri- Francë - Shqipëri.