Spitalet vuajnë mungesën e gjakut! Kryqi i Kuq: Nevojat janë të mëdha, vetëm 25% dhurues të sensibilizuar! I bashkohet nismës sopranoja Inva Mula

5 Dhjetor 2022, 17:01

Nevoja për gjak mbetet e lartë në vendin tonë ndërsa shifrat e dhurimit vullnetar mbeten të ulëta duke mbuluar vetëm 25% të nevojave. Në ditën ndërkombëtare të vullnetarizmit u çel fushata e dhurimit të gjakut ku sopranoja shqiptare më famë ndërkombëtare Inva Mula u bë pjesë dhe dhuroi gjak.

Kategori të tjera